XPG с нови DDR5 гейминг памети през третото тримесечие

XPG с нови DDR5 гейминг памети през третото тримесечие на годината

01.06.2021

Новите серии, които ще бъдат лансирани под наименованието CASTER, ще доставят честоти от 6000 до 7400MHz и ще се предлагат с капацитет от 8, 16 или 32GB. От компанията заявиха, че новите модели са разработени в тясно сътрудничество с най-големите производители на дънни платки, включително GIGABYTE, MSI, ASUS и ASRock, за да се осигури най-високо ниво на съвместимост и способност за реализиране на екстремни резултати за овърклок.

За допълнителна дълбочина матовата повърхност на модулите е скосена, за да се постигне повече текстура в дизайна и футуристичен вид. За да бъде в унисон с гейминг характеристиките на бранда, екстериорът на модулите е проектиран с диагонални пресичащи се линии и жлебове, които образуват геометрични и X форми, представящи името на марката XPG и нейната визуална идентичност.

В допълнение към по-високите честоти от над 4800MHz, модулите ще бъдат и енергийно по-ефективни, работещи при 1.1V в сравнение с 1.2V. Нещо повече, модулите ще се произвеждат с интегрална схема за управление на захранването (PMIC) и технология за коригиране на грешки (ECC) за подобрена производителност и стабилност.

 

Коментари

Напиши коментар