Tenda анонсира нов мобилен Wi-Fi хотспот

Tenda Technology обяви локална наличност на своя 4G LTE мобилен WiFi хотспот 4G180

26.09.2018

Компанията Tenda Technology обяви локална наличност на своя 4G LTE мобилен WiFi хотспот 4G180, който вече се предлага и на българския пазар на цена от около 150 лв. с ДДС. Устройството, което е предназначено основно за ползване по време на пътуване, поддържа 4G протокол и предлага скорост на сваляне до 150 мегабита в секунда и 50Mbps при изтегляне. Tenda 4G180 разполага с 2100mAh батерия, което осигурява около 10 часа автономен режим. 

 

Лесно управление с Tenda MiFi App

Приложението MiFi позволява лесно управление на мобилния хотспот през iOS и Android-базирани устройства. Потребителите могат да следят статуса на батерията и да задават ограничение по отношение на обема на трансфер на данни, включително скоростта на сваляне и качване, както и смяна на SSID и Wi-Fi пароли.

 

USSD функция и безжично споделяне с Micro SD

4G180 поддържа USSD функция, с която потребителите могат да презареждат сметки към своя мобилен акаунт, както и да увеличават трафика си чрез изписване на команди на уебстраницата или през приложението Tenda Link.

 

Потребителите могат също така да споделят снимки, музика и видео в мрежата от Micro SD карта памет през WLAN с обем на съхранение до 32GB.


 

Коментари

Напиши коментар