Philips 243V7 предлага картина открай докрай

Четири разновидности на модела вече се продават на българския пазар

29.09.2017

MMD, лицензен партньор на Philips Monitors, обяви старта на продажбите на модела 243V7 от V-линията на марката на българския пазар. Монитърът е предназначен за универсална употреба в домашни условия и офиси, и предлага отлични цветове и зрителни ъгли, благодарение на своята IPS матрица с диагонал 23,8 инча.

Винаги жива картина

Philips 243V7 идва с Full HD резолюция (1920х1080 пиксела) и стандартното съотношение на страните от 16:9. Дисплеят впечатлява с живите си и точни цветове, генерирани от IPS матрицата, която осигурява и много широки зрителни ъгли от 178 градуса по вертикала и хоризонтала. Това позволява безпроблемно наблюдение на картината дори под голям ъгъл и благоприятства екипната работа, когато няколко души трябва да гледат съдържанието на екрана.

За постигането на оптимален контраст в зависимост от избраженията на екрана се грижи технологията Smart Contrast, която анализира показаното на дисплея и регулира цветовете и интензитета на подсветката, така че да се постигнат възможно най-детайлни и дълбоки тъмни полутонове. Наличен е и икономичен режим, който пести енергия при работа с офис приложения.

За подобряване на картината се грижи и технологията SmartImage. Тя оптимизира контраста, наситеността на цветовете и разкостта на статичните изображения и видеото. Предлагат се няколко предварително конфигурирани режима като „Офис“, „Снимка“, „Филм“, „Игра“, „Икономия“, които оптимизират изображението за конкретните приложения. Функция е достъпна само с натискането на един бутон.

Надеждна защита за очите

Хората, прекарващи дълги часове пред екрана, често изпитват дискомфорт, свързан с напрежение и парене в очите, който може да прерастне в главоболие. Philips 243V7 елиминира тази опасност с технологията Flicker-Free, която използва постояннотоково управление на LED подсветката и така елиминира трептенето.

Еко дизайн, който пести място

Philips 243V7 не използва опасните метали живак и олово в конструкцията си и се доставя в опаковка, която подлежи на пълно рециклиране.

Дизайнът на модела е семпъл и изчистен, и пасва на всякакви работни пространства и домашен интериор. Отличителното в него е почти невидимата рамка по три от страните, което освен че намалява разсейването и кара екрана да изглежда по-голям, позволява доближаване на няколко монитора за реализиране на конфигурации с много голяма екранна площ.

Стойката на монитора е солидна и не заема много място като същевременно позволява поставяне на различни предмети върху нея.

На гърба на монитора са налични VESA отвори, които осигуряват опция за монтирането му на стена или на стойка.

В продажба на българския пазар са разновидностите 243V7QDAB/00, 243V7QDSB/00, 243V7QJABF/00, 243V7QSB/00, които се различават помежду си по наличието на различни портове за връзка (HDMI, DisplayPort) и на вградени високоговорители.

 

Коментари

Напиши коментар