Oще повече удобство за потребителите на MyTelenor

Нови функционалности и още повече удобство за потребителите на MyTelenor

28.08.2019

Новата версия на мобилното приложение MyTelenor предлага още повече удобства и нови функционалности на клиентите на оператора.

Съществена новост в тази версия на MyTelenor е менюто Моят план, в което частните клиенти на абонаментните планове на оператора могат да открият подробна информация за ползваните от тях план и устройство, поднесена по ясен и прозрачен начин. Клиентите на абонаментните планове на Теленор вече могат лесно и удобно да се информират за името на абонаментния им план, размера на месечния абонамент, срока на договора, датата на издаване на фактура и други, като тази информация се обновява ежечасно.

За частните клиенти на оператора, които вече могат да подновят своя договор за мобилни услуги, е предвиден и специален бутон, чрез който могат да разгледат най-актуалните предложения от Теленор.

В подменюто Устройство, клиентите на оператора могат да проверят актуалната информация за смартфон услугите, които ползват, включително какви устройства са получили на лизинг. MyTelenor дава информация за оставащият брой вноски и техния размер.

В същото подменю Устройство, клиентът може да разгледа информация за статуса на услугата Uprade, както и броя на направените вноски по нея. Подменюто съдържа и информация за наличните или вече използвани ваучери за отстъпка при покупка в магазините на Теленор, получени в условията на услугата Върни и вземи.

Секцията Застраховка в подменюто предлага информация за броя на активните устройства, за които клиентът ползва застраховка от Теленор, включително видът на избраният застрахователен продукт, размерът на месечната премия и на ползваната отстъпка от нея, ако има такава.

За потребителите на предплатените услуги на Теленор, менюто Моят план предлага информация за вида на ползвания план и датите на валидност на кредита и на SIM-картата, както и за наличните или вече използвани ваучери по услугата Върни и вземи.

Новата версия 2.1 на приложението MyTelenor вече е налична в Apple App Store и ще бъде налична Google Play в близките дни.

 

Коментари

Напиши коментар