Huawei представи новия топ модел Mate 8

Mate 8 е първият смартфон в света с чипсет Kirin 950.

06.01.2016

Премиерата на най-новата звезда в смарт портфолиото на китайския технологичен гигант Huawei вече е факт. Компанията избра тазгодишното издание на най-голямото изложение за потребителска електроника в света – CES 2016, за да представи своя нов флагман Mate 8 – смартфон с уникални производителност, мощност и издръжливост на батерията.

С най-мощния в света чипсет, с батерия с висок капацитет и стилен дизайн, включително уникалната опция за цвят „мока“, Huawei Mate 8 е идеалният смартфон за съвременния работещ човек, който е постоянно в движение, но винаги в крак с най-новите тенденции.

Mate 8 е първият смартфон в света с чипсет Kirin 950 и с повишени производителност на главния процесор (CPU) – с до 100 процента, на графичния процесор (GPU) – с до 125 процента, и на енергийната ефективност – с до 70%, в сравнение с Kirin 925. Балансът между високата енергийна ефективност на устройството и производителността от най-висок клас е постигнат чрез четири ядра A72 с честота 2.3 GHz, и четири ядра A53 с честота 1.8 GHz, както и благодарение на новаторския хардуер, операционната система Android Marshmallow 6.0 и фирмения потребителски интерфейс Huawei EMUI 4.0.

 

Коментари

Напиши коментар