D-Link ще покаже най-новите си продукти на CES 2019

08.01.2019

D-Link ще представи своята най-нова гама безжично мрежово оборудване и умни устройства за дома по време на  световното изложение CES 2019 в Лас Вегас. Тя включва ново поколение смарт mesh Wi-Fi рутери, редица нови mydlink камери, които работят с Amazon Alexa и Google Assistant, както и вълнуващи нови функционалности в приложението mydlink.

 

За първи път ще бъде показана най-новата серия D-Link Exo, със защита от McAfee, която включва смарт Wi-Fi рутери и разширители с mesh функционалност. Серията Exo предлага първокласни функции с висока добавена стойност, които правят тези устройства по-добри от други мрежови решения за дома.

 

Новата външна Full HD Wi-Fi камера DCS-8600LH и Wi-Fi камерата DCS-8515LH HD Pan & Tilt на D-Link също се присъединяват към семейството на D-Link от най-добрите в своя клас камери за наблюдение. И двете камери са проектирани така, че да отговорят на изискванията на модерния интелигентен дом, включвайки иновативни функции за гласово управление и съвместимост с Amazon Alexa и Google Assistant.

 

„Сигурната и без прекъсване безжична свързаност както в дома, така и в офиса е не само необходима, но и очаквана. Нашата нова серия Exo със защита от McAfee има за цел да предотвратява, открива и да се бори с кибер заплахи, като същевременно осигурява първокласна Wi-Fi услуга”, коментира Кевин Уейн, президент на D-Link Европа.

 

„Потребителите се чувстват все по-удобно и комфортно при използването на интелигентни устройства в дома чрез функциите „гласов асистент“ и не се забелязват признаци за забавяне на тази тенденция. В духа на нашия стремеж към иновации съвместимостта с Amazon Alexa и Google Assistant е приоритет за нас и ние сме развълнувани да покажем редица нови продукти на CES, които използват тази функционалност”, допълва Уейн.

 

Актуализации на приложението mydlink също ще бъдат представени на изложението. Приложението вече предлага две нови функции – Rich Notifications и Smart Recaps, които дават на потребителите по-голям контрол върху техните домове/офиси бързо и лесно. Това включва получаване на моментални снимки в случай на засечено движение, възможност да бъде повикан контакт при спешен случай, когато е получено известие, възможност за създаване от потребителя на кратък timelapse видеоклип от заснетите кадри и възможност за филтриране на съществуващите видеозаписи по тип на засеченото събитие.

 

„Нашите клиенти все повече търсят бързи и удобни начини да поддържат своите домове и офиси по-сигурни. Актуализациите на приложението mydlink са разработени с цел да позволят на потребителите да постигнат най-доброто от своите D-Link устройства посредством един-единствен опростен интерфейс“, обяснява Кевин Уейн.

 

На CES 2019 D-Link ще представи своя нов усъвършенстван гейтуей 5G NR (New Radio), който е сред посочените за наградата CES 2019 Innovation Awards Honouree, както и най-новата си HD Wi-Fi камера с вграден хъб за интелигентен дом, заедно със сензори, отговарящи на стандарта Zigbee, и умен контакт (smart plug).


 

Коментари

Напиши коментар