Canon PIXMA MG6250

Фотолаборатория във вашия дом или малък офис.

18.11.2011

Автор:

Петър Йорданов

Оценка:
340 лв.

Производител

Canon

PIXMA MG6250 на Canon е едно многофункционално устройство с безжична връзка и интелигентна сензорна система за по-лесна употреба. На практика това е една малка фотолаборатория.

Какво получавате с PIXMA MG6250? Печат, копиране и сканиране в едно! И всичко това е допълнено от един простичък, но изключително елегантен дизайн. Откриваме 3-инчов LCD тъч панел и един-единствен физически бутон за включване и изключване. Всички останали бутони са сензорни, което неимоверно ще привлече повече пръстови отпечатъци, отколкото бихте искали.

Като принтер PIXMA MG6250 разполага с 6 отделни мастила (до 9600 dpi), 6-цветна система с минимум 1pl размер на капката, FINE технология на печатащата глава и система ChromaLife100+. Когато принтирате черно-бели изображения, може да постигнете скорост от около 12 страници в минута. При цветен - 9.

Максималната поддържана резолюция на скенера пък е До 4800 x 4800 dpi, което въобще не е малко за мултифункционално устройство от този тип. Освен това може да сканирате директно към карта памет или USB флаш, което е доста удобно. Поддържа OCR, автоматична корекция на документи, отстраняване на сенки и т.н.

Не на последно място PIXMA MG6250 е и копирна машина - поддържа се двустранно, 2-в-1 и 4-в-1, копиране на етикет на диск, фотокопиране, копиране с изтриване на рамка и какво ли още не.

Благодарение на вградената връзка към Wi-Fi мрежа пък ще може да осъществявате бързо и лесно връзка с останалите устройства у дома. Така например ще имате възможност да отпечатвате и сканирате от мобилни устройства посредством приложението Easy-PhotoPrint. Чрез Apple AirPrint пък ще отпечатвате директно от своя iPad или iPhone.

В сравнение със своите предшественици, този модел предлага по-добро качество на принтираните изображения и по-бързи скорости на печат и сканиране. Наличието на Wi-Fi поддръжка от своя страна пък е изключително удобство. В заключение - един продукт, напълно подходящ както за дома, така и за малкия офис. Особено ако искате да си спестите излишни разходи по закупуването на отделен принтер, скенер и копир.

 

Плюсове

Принтер, скенер и копир в едно
Отлично качество на принтираните документи или снимки
Елегантен сензорен панел
Може да принтирате директно от CD/DVD
Поддържа Wi-Fi връзка

Минуси

Сензорният панел привлича доста пръстови отпчатъци

Коментари

Напиши коментар