Brother представи принтер от ново поколение

Най-малкото мултифункционално устройство на компанията обръща посоката на печат.

11.01.2013

Brother разчупи традиционните представи за това как трябва да изглежда един принтер, колко голям трябва да бъде и как точно да отпечатва. Ето защо компанията нарече новото си поколение мултифункционални мастилено-струйни устройства "Print 3.0" - с нова, подобрена печатаща глава с 1 680 дюзи - двойно повече отпреди.

Цялата серия е с компактни размери и изчистен, елегантен дизайн в черно, бяло и металик със заоблени ръбове. Устройствата са значително по-бързи от предишните мастилено-струйни на Brother и постигат това като печатат, буквално, в обратната посока - не в портретна, а в пейзажна ориентация. Тази иновация позволява намаляване на размерите на устройствата, увеличаване скоростта им на печат и им дава възможност за печат до А3 формат!

Първото устройство от новото поколение Print 3.0, което излиза на българския пазар е Brother MFC-J4510DW - цветен мастилено-струен принтер, копир, скенер и факс с невероятно малките за такъв тип устройство размери : 480 мм дължина, 186 мм височина и само 290 мм широчина.

Brother MFC-J4510DW отпечатва до 20 изображения в минута моно и 18 изображения в минута цветно в A4 формат. Ако използвате режим „Чернова" (Draft) скоростта става 35 изображения в минута моно и 27 изображения в минута цветно. Това е с 82% по-бързо от предишната серия мастилено-струйни устройства на Brother. Освен това устройство пести и хартия, и енергия.

 

Коментари

Напиши коментар