Brother започва продажбата на Kofaх

Kofax е софтуер за интелигентна автоматизация за цифрово преобразуване на работния процес

14.10.2020

С продължаващото завръщане на бизнесите по света в работните офиси, Brother с гордост обявява следващата фаза от стратегическото си партньорство с Kofax – водещ доставчик на софтуер за интелигентна автоматизация за цифрово преобразуване на работния процес.

 

Компаниите очакват сигурен, точен и навременен достъп до информация, докато се стремят да намалят грешките, присъщи на хартиените процеси. Kofax ControlSuite повишава производителността, като гарантира, че документите и информацията стигат до точните хора в точното време - всеки път - чрез автоматизирани работни потоци и процеси. Предприятията могат сигурно да водят и управляват документацията си, както и да поддържат верига на попечителство, като автоматично проследяват документите и начина, по който те се достъпват и използват.

 

“Kofax и Brother развиха нашите дългогодишни взаимоотношения, за да обслужват по-добре новите пазари и клиенти “ - казва Крис Страмиело, старши вицепрезидент за каналите на продажби в Kofax. „Kofax ControlSuite и Brother дават на клиентите възможности за трансформиране на работните потоци при печат и сканиране и им помагат да постигнат сигурност, мобилност и ефективност. Изискванията на гъвкавата работна среда днес подчертават стойността на нашето силно партньорство, тъй като заедно предоставяме дълбока функционалност и възможности за съответствие - както в офиса, така и отдалечено.”

 

Kofax ControlSuite е водещото решение за управление на заснемане, отпечатване и извеждане на съдържание, позволяващо спазване, максимизиране на сигурността и управление на автоматизацията на работния процес на документи в един напълно интегриран пакет. То осигурява унифицирано и последователно потребителско изживяване в безброй хибридни системи и технологии от всяко място, като същевременно поддържа най-широката гама от печатни и многофункционални устройства (MFD).

 

Kofax ControlSuite дава възможност на организациите да ангажират дигиталната работна сила на бъдещето и да се ориентират по отношение на кибератаките, като затягат разпоредбите за поверителност и спазване на законодателството, включително за новите мобилни работници. Това позволява на бизнесите да:

 

* Отключат стойността на документа чрез разширени възможности за заснемане и отпечатване.

* Насърчат производителността чрез динамично иницииране на работни потоци на документи.

* Максимизират сигурността на документите и осигурят управление на информацията.

* Се свързват безпроблемно с широк набор от устройства и бизнес приложения.

* Улеснят административната тежест с централизирано управление.

* Мобилно да активират работната сила с Business Connect.

* Мащабират с гъвкаво решение, което нараства според нуждите на бизнеса.

 

Kofax ControlSuite е съвместим със следните устройства Brother:

 

Монохромни лазерни:

* DCP-L5500DN

* MFC-L5700DN

* MFC-L5750DW

* DCP-L6600DW

* MFC-L6800DW

* MFC-L6900DW

 

Цветни лазерни:

* HL-L8360CDW

* HL-L9310CDW

* DCP-L8410CDW

* MFC-L8690CDW

* MFC-L8900CDW

* MFC-L9570CDW

 

Inkjet:

* MFC-J5945DW

* MFC-J6945DW

* MFC-J6947DW

 

Kofax ControlSuite е съвместим и с ексклузивни и проектни устройства на Brother.


 

Коментари

Напиши коментар