AOC на Intel Extreme Masters Katowice 2019

Да играеш с професионалистите

28.02.2019

AOC АОС кани всички свои фенове да се присъединят на IEM Katowice в обновената Spodek Arena в дните 1-3 март. Специалистът при дисплеите ще бъде домакин на различни активности, включващи чисто новия модел AGON AG273QCG, най-бързият 240 Hz монитор в геймърската линия на AOC - AGON AG251FZ и наскоро пуснатия AOC G2590PX/G2 Signature Edition, представен от отбора G2 Esports CS:GO, който ще вземе участие в CS:GO-Major. Всичко това ще се случи в павилиона Alsen в Международния конгресен център.

G2 Esports на CS:GO Major Championship

Играта започва за G2 Esports в тазгодишния Intel Extreme Masters. Отборът, базиран в Берлин, ще посрещне своите фенове в собствения си павилион, където ще бъде демонстриран наскоро пуснатия геймърски монитор AOC G2590PX/G2. Играчите от G2 Esports ще се срещнат със своите фенове и ще участват в сесия за въпроси и отговори на живо по време на посещението на павилиона на своите партньори AOC и Alsen.

 Да играеш с професионалистите

В допълнение, AOC и Alsen са планирали цяла плеяда от събития на своя павилион по време на IEM. В петък посетителите могат да тестват своите възможности на CS:GO в мачове 5 на 5, срещайки се с реномирани полски играчи като Piotr “morelz” Taterka и Paweł "innocent" Mocek. Artur “IceFire” Klimowski от Alsen покани всички смелчаци да покажат своите игрови движения редом с него. Посетителите могат да изпитат своите умения при строене, състезания и стрелба във Fortnite Challenge.

 Съботата ще започне с ексклузивен шоу мач по Rainbow Six: Siege между полския професионален отряд PACT и избрани зрители, и ще продължи с още жив екшън на сцената в CS:GO и Fortnite. Освен това, безстрашните FPS играчи могат да се впуснат в някои Quake Champions мачове 1 срещу 1. Ще се проведе и meet & greet с инфлуенсъра Arquel. Финално в неделя, RTS феновете ще се насладят на турнири 1 срещу 1 1on1 в StarCraft 2.

Целият игрови екшън в павилиона на Alsen ще се случи с Esports модела AOC AG251FZ, който е с честота на опресняване 240 Hz, FreeSync, време за реакция 1 ms и настройваща се стойка с възможност за задаване на височината, накланяне, завъртане и обръщане на 90 градуса.

По време на събитието посетители ще могат да видят отблизо чисто новия геймърски монитор AOC AG273QCG. Като част от серията AGON 3, той комбинира доказана производителност с модерна естетика, висока WQHD резолюция 2560 x 1440, G-Sync, време за реакция 1 ms и 165 Hz честота на опресняване.

 

Коментари

Напиши коментар