ADATA представя EC700G RGB SSD кутия

ADATA представя EC700G RGB SSD кутия

12.08.2021

ADATA Technology представи EC700G - външна RGB SSD кутия, която дава на старите вътрешни M.2 PCIe или SATA устройства ново приложение под формата на външен SSD диск. EC700G е съвместим с всички PCIe и SATA SSD устройства, като доставя скорости на трансфер до 1000MB/s благодарение на своя USB 3.2 Gen 2 и Type-C интерфейс. Новата външна кутия за SSD на Adata е съвместимa не само с най-разпространените M.2 2280 размери, но също така работи и с M.2 2242 и M.2 2230 модели. 

EC700G разполага с елегантна матова повърхност, която предпазва от натрупването на нежелани пръстови отпечатъци. Екстериорът се допълва от скосени ръбове, които придават повече дълбочина на дизайна, а горният заоблен ръб е диагонално ориентиран, създавайки забележима триъгълно оформена повърхност. Дясната страна на панела е решена с RGB лента, която завършва стилната визия на кутията. 

EC700G е не само красива, но и функционална. Нейната инсталация е изключително лесна и се състои единствено в поставяне на SSD устройството в кутията, като не изисква използването на допълнителни инструменти. Тя работи с всички големи операционни системи, включително macOS, Windows и Android, така че потребителите могат да прехвърлят файлове между различните си устройства бързо и удобно. EC700G е чудесно решение и за съхранение на конзолни игри, като освен това може да допринесе и за по-бързото им зареждане.

 

Коментари

Напиши коментар