21 000 долара награден фонд за JAVA програмисти

21 000 долара награден фонд за участие в Хакатон на основата на блокчейн платформа

13.12.2018

Онлайн състезанието е за JAVA програмисти със смарт контракти на блокчейн платформата Ardor  

 

Блокчейн компанията Jelurida предизвиква опитните Java програмисти, стартирайки онлайн хакатон със сериозен награден фонд от 21 000 долара. Състезанието се организира в чест на едногодишния юбилей на Ardor и стартирането на Lightweight contracts (ново усъвършенстванo поколение на smart contracts). Всеки желаещ може да се включи в конкурса на следния линк: https://www.jelurida.com/ardor-hackathon-2018. Крайният срок за участие и решаване на JAVA задачите е 10 януари 2019 г.

 

Задачите в хакатона са от областта на второто поколение умни договори и засягат следните области:

  1. Обмяна на валута
  2. Децентрализирано записване и съхранение на данни в облака
  3. Верификация на идентичността.

 

За всяка от трите задачи има съответно първа, втора и трета награди. Общо 21 000 долара ще бъдат раздадени в началото на 2019 г. Хакатонът е вече отворен за всички, които биха желали да премерят сили и да спечелят. За повече информация и инструкции: https://www.jelurida.com/ardor-hackathon-2018.

 

Създателите на първата в света изцяло Proof-of-Stake блокчейн система Nxt в началото на 2018 г. надградиха възможностите ѝ, създавайки мащабируемата, поддържаща дъщерни блокчейни система Ardor. Създаването на Ardor бе предизвестено доста преди официалното ѝ начало, когато на базата на притежанието на Nxt потребителите получиха жетони (token) ARDR. Тази технология се оказа с изключително големи възможности, които притежателят на интелектуалните права върху системата – швейцарската фирма Jelurida, непрекъснато усъвършенства.

Повече за компанията можете да научите на: www.jelurida.com, а за самата технология на https://ardordocs.jelurida.com/Getting_started.

 

Коментари

Напиши коментар