Актуални тенденции в маникюра

Актуални тенденции в маникюра

05.07.2021

 

 

Всеки сезон има своята магия и това се отразява на самите нас – на нашето настроение, на това, което обличаме, и дори с какъв маникюр ще сме. Винаги има актуални модни тенденции във всеки аспект. Днес, ще поговорим за актуалните тенденции на маникюра. Всеки път, когато нанасяме нов лак на ноктите си някои от нас си мислят: нов лак – ново начало, утрешният ден ще е по-добър от днешния.

Всяка една жена – бизнес дама, работеща жена или домакиня има нужда от своите моменти да се чувства красива, да бъде обгрижвана с внимание. За нея е важно как изглежда и какво впечатление остава сред околните. Успешната жена не може да си позволи да бъде мърлява и неподредена в образа си. Нейният маникюр никога няма да бъде незабелязан. Може да се довери на актуални тенденции като дизайн на ноктите като финален акорд, който да изглежда; сивото в тандем с розово е диво стилна комбинация; парцелите, създадени от геометрични или растителни мотиви, ще помогнат да усложни впечатлението. Пастелните нюанси също ще са много актуални за годината. Моден матов маникюр върви добре с лъскави детайли, шарки и стрази. За топлите месеци са най-подходящи жизнени или меки женствени нюанси. Ментово зеленото и оранжевото са сред смелите избори, но има и класическият избор на бяло и сиво.

Основните тенденции на маникюра през 2021 година е като наблегнете на цветове сиво, жълто, оранжев и зелено като ги добавите към любимите си нюанси. Можете да допълвате дизайна на ноктите си с модерен декор – фолио, разпръснати блясъци, перли или кристали.

Един красив, поддържан и добре направен маникюр впечатлява и носи радост и положителни емоции. Жената се чувства красива, забележима и значима. Предлагам ви да посетите маникюр Бургас – студио за маникюр и педикюр „Hrisi nails“, където екип от професионалисти ще се погрижат за вас, за това да изглеждате добре, здрави и зашеметяващи. Разнообразието от предложения ще ви помогнат да изберете най-подходящия за вас дизайн съчетан със сезонът и актуалните тенденции. Идеите, които могат да предложат не само от страна на цветовата гама, а и на форма и дължина на ноктите. За вас остава да изберете идея и да бъдете неотразими.

Перфектният маникюр е една от визитните картички на всяка жена. Добре поддържаните нокти се забелязват от далеч. Поглезете се като се доверите на специалист. Не забравяйте, че ръцете ни са винаги на показ не можем да си позволим да изглеждат по друг начин, освен перфектно. Ако искате нещо различно и не се страхувате да проявите креативност, идеалният избор за вас е студио „Hrisi nails“.

 

Коментари

Напиши коментар