Четири причини да си купите спортен екип в началото на

20.03.2020

 

Без значение дали ви липсва такъв, или наличният е крайно остарял, спортният екип и задължителна част от гардероба и на дамите, и на господата. Ако по някаква случайност сте установили, че вие не разполагате със спортни дрехи, време е да поправите грешката си. Всъщност, даже и да имате някакви долнища и суичъри в гардероба си, съвсем няма да е излишно да се сдобиете с още няколко и то точно сега. За къде сме се разбързали ли? Там е работата, че в момента, началото на годината е идеалният момент да тръгнете на лов за спортен екип? Защо ли? Имаме точно четири основателни причини да смятаме така:

  1. В началото на година 85% от търговците правят намаления и отстъпки и то доста солидни. Причините са две. От една страна, зимните празници са отминали и хората са склонни на много по-малко покупки, а и като цяло предпочитат да на харчат много пари без кой знае каква необходимост, за да възстановят бюджета си. От друга страна, краят на сезона наближава и магазините се стремят да изчистят наличните си колекции, за да освободят място за следващите, актуалните.

  2. Дайте повече от себе си за мотивацията да започнете да тренирате! Знаете ли кои са двете най-често срещани обещания за началото на новата година? Разбира се, че това са спирането на цигарите и старт за активен начин на живот и посещение на фитнес залата. Определено, ако си купите нов спортен екип и особено ако много се харесате в него, ще се чувствате мотивирани да го облечете поне няколко пъти, докато свикнете с рутината да тренирате редовно.

  3. Ще чакате по-малко за доставка. Много е вероятно около празниците леко да сте се поизнервили от куриерските фирми и дори да сте позакъснели с някои подаръци изненади за ваши близки. В защита на въпросните фирми ще кажем, че причината за забавянето на множество пратки далеч не се крие в тяхната компетентност и начин на работа. Натоварването около Коледа е изключително голямо имайки на предвид големия брой потребители, които обичат да пазаруват в последния момент. Пътната обстановка в страната също може да оправдае по-бавното предвижване на куриерите.

  4. Началото на годината е време за домашен уют и комфорт. Вече нито ни се излиза, нито ни се прекарва време в неудобни вечерни тоалети, на високи токчета и със стегнато гърло от елегантни вратовръзки. Какво по-добро от това да се сгушите с любимия човек у дома в удобен спортен екип, пред хубав романтичен филм, с чаша домашно вино в ръка и с прясно приготвена храна?

 

 

Коментари

Напиши коментар