Уличната мода – стилът за ежедневието

20.09.2017

 

Модата, уличен стил сега е една от най-популярните сред подрастващите, младите хора и не само. Този стил включва предимно комфорт, удобство и свобода на действие. Подобни изображения се вписва перфектно в ежедневния живот, почивка или за срещи с приятели. Като правило, те нямат нищо общо със сезонността по модните подиуми на световната гуру на висшата мода, но улични модни тенденции: http://fashioncolors.eu/drehi-etiket/ежедневен-топ, обръщат внимание на три елемента, които се носят във всеки сезон:

Нови модни къси панталони съчетани с дебели цветни чорапогащи и ботуши. По-късно в набора от шорти можете да се комбинира с блуза елегантен стил, светло яке, деликатни висок ток, сандали или всички от любимите обувки с връзки. Що се отнася до стила, те могат да бъдат много разнообразни от съкратен и стегнат модел, до свободни и елегантни бермуди.

Пелерината отново и отново се връща обратно в модата. Тя може да се комбинира с различни ансамбли дрехи, цвят и текстура. Това ще позволи на притежателката им да се откроява от тълпата, не само в ежедневието на шума и суетата, но също така и в случай на специални вечери.

Рокли в стила на Бохо

Своенравният и свободолюбив стил Бохо се характеризира с ярки рокли, свободни блузи, дълги поли и удобни обувки, допълнени с оригинални аксесоари могат да преобразят всяка жена и определят настроението на образа й. И не е необходимо да се постави изцяло върху бохо дрехите. Може да се обърне достатъчно внимание на един ярък елемент – накит, аксесоар.

Панталони в спортен стил

Комфорт и простота - това е един от основните лозунги на уличната мода, която подчертава популярни през този сезон модели панталони в спортен стил. Към него допълнете образа с удобни обувки и това ще ви помогне да постигнете желания ефект. Интересни модели на адрес: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/тюлен-топ-цвят-пудра.

Ако тези въплъщения са ви се харесали, то сега може да ги добавите и в своя арсенал за есента. Гардеробът ви може да е това, което виждате на модния подиум. Всичко зависи от вас!

 

Коментари

Напиши коментар