Съюзник за вашата гейминг конзола

Мониторът Philips Momentum

05.07.2018

Постигането на истински поглъщащо геймърско изживяване е трудна задача. Играещите на конзоли и PC имат своите различия, но ще се съгласят, че играта трябва да бъде забавна и приятна. Понякога телевизорите и PC-тата имат своите недостатъци, които могат да превърнат радостта в неудовлетвореност.

При компютрите се налага потребителите постоянно да ъпгрейдват компонентите и да инвестират в скъпи графични карти, за да поддържат темпото на напредване на технологиите, докато мониторите са с ограничен размер и налагат геймърите да стоят на около метър дистанция. Телевизорите също не са отговор на проблема. Те не са проектирани за игра и изостават по отношение на графичните възможности като скоростта на обработка и резолюциите, изисквани от съвременните игри. Няма ли по-добра алтернатива? Ако искате най-добрата комбинация, отговорът е „да, вече има“!

Високо качество на картината, възможно най-ниска латентност и поглъщащо забавление плюс удобство за потребителя са само някои от подобренията в игрите, които можете да получите, само ако използвате монитор. Тези възможности могат да бъдат открити в новата линия от монитори Philips, разработени специално за конзолни игри.

Най-потапящо преживяване предлага моделът Philips 436M6VBPAB от линията Momentum, който е революционен монитор, проектиран за домашно забавление за съвременните играчи на конзоли.

Неговият награждаван дизайн и върхови технологии позволяват да се елиминират недостатъците на PC-тата чрез премахването на нуждата от скъпи ъпгрейди и използването на малки монитори. Той отстранява и недостатъците на телевизора като осигурява безупречно качество на картината и възможност за работа с високи честоти на опресняване и динамична графика за изключително плавна игра. В резултат геймърите могат да спрат да се притесняват за технологичните бъгове и ограничения и напълно да се потопят в геймърското преживяване.

С плеяда от специални функции, които позволява на потребителите да се отпуснат и да се насладят на момента, Philips 436M6VBPAB предлага на конзолните геймъри ясно превъзходство пред телевизорите.

Радващи окото графики

Върховото качество на картината незабавно отличава Philips 436M6VBPAB. Спиращата дъха CrystalClear 4K (3840x2160) UHD резолюция осигурява почти хирургическа прецизност върху обширния 43-инчов MVA панел. Ultra-Wide color технологията предлага цветови спектър, който предлага по-натурални зелени, по-живи червени и по-дълбоки сини тонове, допълнително подобрени от технологията Quantum Dot – иновативна полупроводникова разработка, която обикновено се използва в ограничен сегмент от телевизори от висок клас. Но това не е всичко: 436M6VBPAB е първият дисплей в света, който отговаря на новия стандарт VESA DisplayHDR 1000 и това гарантира по-реални, живи и трептящи изображения с отлична яркост, дълбочина и нюанси. С последното поколение конзоли, което предлага 4K резолюция и HDR (High Dynamic Range) в определени заглавия 436M6VBRAB е точният съюзник, от който се нуждаят геймърите.

Екшън без прекъсване

Независимо от притегателния си външен вид, Philips 436M6VBRAB не впечатлява само отвън. Той е истински геймърски монитор и идва с богат набор от функции, които дават на играчите технологично превъзходство. Adaptive Sync, високопроизводителна технология за синхронизация с видеокартата, напасва честотата на опресняване на рендваното изображение с честотата на опресняване на дисплея, за да елиминира накъсването и насичането, причинени от разминати кадри. Същевременно, малкото входно закъснение на сигнала намалява времето „от устройството до дисплея“ за постигане на бърза визуална обратна връзка и безпроблемна динамика на картината при игра. Ексклузивната за Philips технология SmartResponse позволява игра без призрачни ефекти и замазване в бързите игри и филмите, с възможно най-малко закъснение.

Поглъщащо забавление

436M6VBPAB е перфектен и за други форми на обичайно забавление като гледане на филми или телевизия, които се възползват не само от цветовото представяне и отзивчивостта на монитора, но и от допълнителна технология, която прави зрителното изживяване уникално: подсветката Ambiglow. Особено подходяща за филми, спортни предавания и игри, Ambiglow излъчва ореол от топла светлина, която „уголемява“ екрана и прави забавлението по-интензивно. Вграден процесор анализира съдържанието на изображението и постоянно адаптира цвета и яркостта на светлината, за да съответства на картината на екрана. 436M6VBPAB предлага също изключителен звук, благодарение на вградените висококачествени стерео говорители с мощност 7W и технология DTS Sound™.

Удобство и практичност

Дизайнерите на 436M6VBPAB са се погрижили да направят монитора едновременно визуално привлекателен и възможно най-практичен и лесен за употреба. Затова той разполага с USB-C, DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort и HDMI 2.0, MultiView с поддръжка на картина от два източника за подобрена многозадачност и вграден хъб USB 3.0 за разширена гъвкавост. 436M6VBRAB се доставя и с дистанционното управление Philips EasyLink, което позволява на потребителите да управляват множество свързани устройства с лекота.

Изработен от премиум материали и снабден с всяка необходима функция, за да превърне игрите и забавленията в истинско удоволствие за всички, 436M6VBPAB е покана да грабнете момента.

 

Коментари

Напиши коментар