Скенери за нуждите на съвременния бизнес

Brother представя два малки, но мощни скенера

27.09.2018

В бързо променящите се работни среди технологията, която може да бъде използвана едновременно вкъщи, в офиса и в движение, веднага се превръща в необходимост.

Независимо дали става дума за битови сметки, бизнес документи или договори, новите портативни десктоп скенери на Brother ADS-1200, и ADS-1700W предлагат наследство от иновации за постигане на впечатляваща скорост, надеждност и сигурност.

Двата нови компактни скенера за документи, които съвсем скоро ще се появят и на българския пазар, са само малко по-широки от лист A4, което ги прави идеални за среди с ограничено пространство.

Те са и перфектния партньор за дигитализацията на документи в офиса, а за допълнително удобство ADS-1200 може да се използва и в движение.

Ива Тотева, Мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България коментира: „Живеем в епоха, в която искаме да съхраняваме информацията дигитално и да я достъпваме незабавно. Скенерите като ADS-1200 и ADS-1700W предоставят лесен начин за ефективно администриране като играят ролята на портал между физическия и виртуалния свят, осигурявайки спокойствието, че важните документи биват архивирани периодично.”  

ADS-1200

ADS-1200 е компактен скенер за документи, който може да бъде захранван от Micro-B USB 3.0 порт (вкл. от лаптоп), което означава, че може да бъде използван и извън дома или офиса. Това е много полезно за служители, които пътуват по работа или обработват поръчки на терен.

Богатият на функции модел предлага надеждно боравене с хартията въпреки компактния си размер. Неговото автоматично листоподаващо устройство (ADF) за 20 листа прави сканирането на всякакви оригинали – от двустранни документи до договори с много страници бързо и просто.

ADS-1700W

Умните функции на ADS-1700W включват лесен за използване цветен тъч екран с диагонал 7,1 см, който дава достъп до 20 бързи команди за сканиране, както и функция Auto Start Scan, проектирана да елиминира стъпките, нужни за извършване на повтарящи се задачи. Възможностите на новия софтуер iPrint&Scan за десктоп PC-та също допринасят за лесната и удобна работа – след свързване с ADS-1700W предпочитанията за сканиране се показват на тъч екрана на скенера.

Наличната безжична мрежова връзка дава възможност за просто сканиране директно към PDF, файл, имейл, мрежова папка, FTP/ SFTP или USB хост.

Моделът позволява ограничаване на функции за определени потребители, така че чувствителната и персонална информация да бъде записана сигурно и защитена от неоторизиран достъп.

Предимства на двете устройства:

·         Бърза работа – скорост при двустранно сканиране 25 листа в минута и Автоматично листоподаващо устройство (ADF) за 20 листа.

·         Оптимизация на документите – подобрява качеството на сканиране и четимостта с функции като премахване на дупки от перфоратор и линии от ръбове, настройка на цветните тонове, подобряване на контраста на текстовите символи.

·         Nuance Power PDF – прави лесно създаването, конвертирането, редакцията и споделянето на PDF документи.

·         Специализиран слот за лични документи – за пластмасови карти като шофьорски книжки или релефни карти.

·         Гъвкавост при работа с медии – възможност за сканиране на стандартни, многостранични и двустранни документи.

 

„Тези два скенера са за бизнеси, които искат да дигитализират документи с пълна лекота. Благодарение на портативността на ADS-1200 и богатите възможности за свързване на ADS-1700W, тези устройства позволяват на хората да вършат работата си по-ефективно и по-сигурно”, добавя Ива Тотева.

Двата модела ще бъдат налични в България през ноември на препоръчителна крайна цена от 439/539 лв. без ДДС съответно за ADS-1200 и ADS-1700W.


Спецификации на гамата

ADS-1200

·         25ppm/50ipm скорост при 2-двустранно цветно сканиране

·         Автоматично листоподаващо устройство за 20 листа (ADF)

·         Захранване през micro-B USB 3.0

·         Специален слот за пластмасови карти

·         Директно сканиране към PC и USB host

·         Nuance Power PDF софтуер

 

ADS-1700W

·         25ppm/50ipm скорост при 2-двустранно цветно сканиране

·         Автоматично листоподаващо устройство за 20 листа (ADF)

·         Безжична мрежова връзка

·         Аuto start scan без докосване

·         Специален слот за пластмасови карти

·         До 20 бързи команди върху лесния за употреба цветен тъч екран с диагонал 7,1 см

·         Директно сканиране към PC, имейл сървър, мрежова папка, FTP/SFTP, USB host

·         Ограничаване на функциите за специфични потребители с цел защита на чувствителна и персонална информация.

Nuance Power PDF софтуер

 

Коментари

Напиши коментар