Разберете повече за футболните прогнози от BGPrognozi

15.11.2018

 

Онлайн залаганията и футболните прогнози са тясно свързани. Ако вие правите залози, то няма как да не търсите футболни прогнози. Научете повече за футболните прогнози от сайта BGPrognozi.info още днес. Ако се интересувате от залози на футбол и футболни прогнози, то това е много добър сайт за вас. В него всеки ден се публикуват футболни прогнози за водещите мачове от топ турнирите и първенствата в света. Прогнозите са разделени по категории като много лесно може да намерите обосновани прогнози. Също така в сайта има и кратки прогнози, които може да видите от раздела „Топ залози“.

От всеки един раздел вие може да разберете повече за футболните прогнози. Това е важна част към онлайн залаганията, тъй като в днешно време не е никак лесно да спечелиш от футболни мачове. Има доста сайтове за футболни прогнози, които предлагат разнообразна гледна точка за двубоите. Точно затова BGPrognozi  е полезен сайт за всеки играч. Когато отворите сайтът сутринта, вие ще получите свежи идеи за залози на футбол. Разбира се първо трябва да прочетете обоснованите прогнози, за да имате гледна точка върху срещата. Ако нещо според вас ви разубеди да заложите на предлаганата прогноза, то вие може да промените избора си или просто да не заложите. Всяка прогноза е напълно безплатна и с много добър анализ като само трябва да отделите няколко минутки, за да прегледате всички предложения за залози за днес в сайта на BGPrognozi .

Видове футболните прогнози в сайта BGPrognozi:

Прогнози на краен изход – В BGPrognozi голям процент от прогнозите са за краен изход (1Х2). Вие може да бъдете сигурни, че всяка прогноза е много добре анализирана, когато се предлага залог за краен резултат. Най-залаганите мачове често не се играят на тази опция, тъй като често става издънка. Тогава се прибягва до други опции, които ще разгледаме в следващите редове. На краен изход играчите имат три опции за залог:

1 – Победа за домакина , Х –Равенство , 2 – победа за госта.

От BGPrognozi внимателно правят своя избор за залог на краен резултат. При голямо предимство за домакина, то няма как да не бъде посочен знак 1, тъй като това е победа за отбор домакин. Вие може да видите и често знак 2 в прогнозите в сайта, тъй като когато по-силните отбори гостуват на по-слаби съперници, то това е много добра опция за залог.

Прогнози на двоен шанс – Понякога се предлагат много добри футболни прогнози на двоен шанс (1Х или Х2). Това са основните прогнози на двоен шанс на футбол. Букмейкърите предлагат и опцията „12“ – победа за домакин или гост, но тя е много по-малко залагана. Вие ще намерите не една или две футболни прогнози на двоен шанс в сайта на BGPrognozi. Когато типстърите са убедени, че даден отбор няма да загуби срещата, а коефициентът за това е добър, то вие ще имате подобно предложение за залог. Във всеки онлайн букмейкър играчите могат да залагат на двоен шанс като това е една от най-играните опции на футбол.

Прогнози на брой голове – Основната граница за голове във футболните срещи е над/под 2.5 гола.Тази опция се залага много в турнирите Шампионска лига и Лига Европа, за които BGPrognozi винаги дава предложения за футболни прогнози. При залог под 2.5 гола, то се очаква в двубоя да няма повече от два гола и тогава залогът ви е печеливш. Ако пък видите съвет за залагане на над 2.5 гола, то в срещата трябва да паднат поне три попадения, за да спечелите. Футболните прогнози на брой голове в BGPrognozi винаги са много добре обосновани. Със сигурност ще получите и статистика за резултатността на отборите, тъй като това е от най-голямо значение при залагането на опцията за над 2.5 гола или под 2.5 гола.

Прогнози на гол/гол – Никак не рядко екипът на BGPrognozi залага на прогнози за гол/гол в своите обосновани сигурни футболни прогнози. Залозите за двата отбора да отбележат са много популярни. На тази опция играчите могат да спечелят още през първото полувреме или до 20-ата минута. Ако един срещу друг са два супер нападателни отбора, то това е най-логичния изход, на който може да заложите. Много често и късметът помага при тази опция, като не един или два пъти даден тим вкарва първия си гол в мача в 90-ата минута и така се стига до печеливш залог на гол/гол.

Прогнози на Азиатски хендикап – Типстърите в BGPrognozi залагат и на видовете азиатски хендикап в своите футболни прогнози. Това е много популярен залог на футболни срещи. Често за по-силните отбори с нисък коефициент за победа на краен изход, се търси залог на азиатски хендикап – да спечелят с по-голяма разлика. Тук коефициентите са много по-добри и затова залозите на азиатски хендикап са доста предпочитани от играчите. Когато някои от прогнозите в сайта на BGPrognozi са за мачове като Барселона – Жирона или Манчестър Юнайтед – Суонзи, то вие най-вероятно ще видите прогнози на азиатски хендикап за по-силните отбори.

Прогнози на Първо / Краен резултат – Залозите за полувреме и краен изход също попадат в репертоара на екипа на BGPrognozi. Най-популярните опции тук са 1/1 или 2/2. Т.е. при 1/1 домакинът трябва да има аванс на почивката и да спечели мача. Това е много добра опция за двубои като Ювентус – Сампдория, Байерн Мюнхен – Щутгарт и т.н. Т.е. силните отбори домакини да вземат преднина след 45 минути игра и да спечелят срещата – един доста логичен залог и затова някои от футболните прогнози в сайта на BGPrognozi са на тази опция. Разбира се играчите ще срещнат и прогнози за 2/2 – гостът да води на полувремето и да спечели двубоя.

BGPrognozi е изключително полезен сайт за онлайн играчите. Вие може да добиете много опит за залозите и да разберете повече за футболните прогнози – да видите кои са най-популярните мачове днес и какви са новините около съставите. Също така в обоснованите футболни прогнози има и много добра статистика, както и информация за отсъстващи играчи или за спад във формата на дадени футболисти, което е от значение при залозите. В сайта на BGPrognozi  всеки ден може да разберете какъв краен изход се очаква на най-играните и интересни футболни срещи в цял свят, така че вие само може да научите повече за футболните прогнози.

 

 

Коментари

Напиши коментар