Кой владее най-добре висшия пилотаж в логистиката

Извънгабаритен транспорт

27.11.2018

При организиране на извънгабаритен транспорт най-добре си проличавата коя фирма има натрупан качествен опит и коя постоянно ползва най-различни подизпълнители и работи само на сигурни и лесни за изпълнение проекти. Защото логистичните протоколи на действие са едни и същи. И разликата идва от опита,  уменията на екипа на дадената фирма и установените междуличностни взаимоотношения с контролните органи и всички възможни институции, от които трябва да бъде одобрен този извънгабаритен транспорт. Именно тук най-добре се проявява кой „си е написал домашното“ през годините и кой е избягвал тази „горчива чаша“ на спедицията.

Фламинго Груп има над 20 години опит в изпълнение и организиране на извънгабаритен транспорт. В течение на годините фирмата е развила уникално ноу-хау, което ѝ помага да се справя и в най-взискателните ситуации. Но още по-важно – при менажиране на извънгабаритен транспорт в продължение на толкова много години фирмата е преминала през всички възможни непредвидени ситуации и е подготвена и за немислимото.

Фламинго Груп е сигурен и доверен партньор не само при провеждане на извънгабаритен транспорт, но и за групажни пратки, карго застраховане, корабно агентиране, всякакъв вид юридически консултации, свързани с транспорт. При организиране на извънгабаритен транспорт фирмата се заема с изваждане на всички нужни разрешителни – като се започне от заявлението към АПИ и се приключи със съгласуване на маршрута. Разбира се, той се проучва предварително. Фламинго Груп може да съдейства и с автокран. На вашите услуги ще бъде и ескорт на товара през цялото време на преминаването му от начална до крайна точка.

От страна на документация и координиране със съответните администрации можете да оставите спокойно всичко в ръцете на Фламинго Груп. Истинските професионалисти си проличават именно при извършването на извънгабаритен транспорт. Екипът на фирмата е на ваше разположение 24 часа на ден, 365 дни в годината. Опитът е голям, мотивацията също. Интелигентните логистични решения се проявяват и в оптималното бюджетно натоварване, което изисква организирането на извънгабаритен транспорт от страна на Фламинго Груп.

След като вашият товар премине през чувстителните места по суша, Фламинго Груп може да го поеме нататък към крайната му дестинация както по море, така и по въздух. Компетенциите на фирмата са такива, че тя без проблем може да се справи с транспортирането му до всяка точка на света. За вас остава спокойствието, че сте поверили работата на опитен партньор, който се е доказал не само пред клиентите си, но и пред държавата, че на него може да му се има доверие.

Извънгабаритен транспорт е върхово изпитание за всяка логистична организация. Той е тест за уменията и интелигентността на нейния персонал, познаването на законовата рамка и локалното познание на пътя и неговите специфики. Фламинго Груп разполага с този комплект от компетенции и ще ви предложи безпроблемни и цялостни решения.

 

Коментари

Напиши коментар