Инфинити дисплей в А серията на Samsung

14.05.2018

Най-актуалните модели на Samsung – Galaxy A6 и Galaxy А6+ отключват свободата да бъдеш такъв, какъвто си. Създадени са  както за запалени геймъри, така и за артистични млади хора, които не се задоволяват с обикновеното. Осигуряват достатъчно простор с ключовия за бранда инфинити дисплей в удобен за ръката изцяло метален корпус. Това ги прави идеални за всякакви занимания – бързо и лесно писане, браузване, снимане и, разбира се, потапяне в света на игрите. Моделите са комфортни без да губят от елегантността на дизайна - с изящни извивки, гладък корпус и ново, по-удобно и достъпно място за сензора за пръстови отпечатъци. И двата смартфона осигуряват силен контраст и ярки цветове благодарение на Super AMOLED дисплея. Екранът на Galaxy A6 е 5.6“ HD+, а 6-инчовият FHD+ дисплей на Galaxy A6+ дава още повече свобода и усещане за премиум устройство.   

 

От края на тази седмица Galaxy A6, а от следващата и Galaxy A6+ ще се предлагат от VIVACOM на оптимална за всеки бюджет цена с план Smart U от VIVACOM. С него еднократната цена на Galaxy A6 ще е 249.98 лв, а при изплащане месечната такса за смартфона ще е 13.98 лв. Със същия план – SMART U, Galaxy A6+ ще може да бъде закупен от VIVACOM на еднократна цена от 329.98 лв., а ако изберете варианта с месечни вноски, цената с този план ще е 17.98 лв. на месец. 

 

С новите модели на Samsung ще имате под ръка бърз процесор (8х1.6GHz при Galaxy A6 и 8х1.8GHz при Galaxy A6+), удобно голяма памет (3GB RAM и 32 GB ROM) и отличителни камери за незабравими фотоси. Galaxy A6+ има предна 24MP камера и задни две камери съответно 16МР и 5МР. Galaxy A6 разполага с две 16MP камери – селфи и задна. С него любителите на спонтанните снимки ще разполагат всеки момент с качествено селфи, достойно за споделяне. А това може да се окаже още по-забавно занимание с новите стикери с добавена реалност, които автоматично пасват на лицето от снимката. Изборът между филтри, печати за персонализация и различни режими като този за снимане на храна, е достатъчно голям за всички с артистичен заряд. Ако изберете Samsung Galaxy A6+, ще разчитате и на  допълнителна екстра за още по-художествени фотоси – опцията Live Focus. 

 

И ако визиите са важни за едни, то за геймърите и любителите на киното от значение е звукът. За тях и А6, и А6+ предлагат Dolby Atmos, при която звукът се движи около зрителя в триизмерно пространство и постига усещането за пълна и изключително динамична реалност. 

 

Всеки, който избере моделите от серията А6, ще се почувства отличник. А при моменти на колебание, персоналният асистент на телефона ще подсказва какво предстои и каква да е следващата стъпка, осигурявайки бърз и полезен достъп до нужните приложения и съдържание.


 

Коментари

Напиши коментар