Ефбет Теглене на пари

25.05.2018

 

 

Без съмнение, чувството да спечелиш е приятно, а още по-приятно става усещането, когато можеш да оползотвориш своята награда. С други думи, в системата на Efbet това са моментите, в които ще можеш доволно да изтеглиш суми, които са били добавени към сметката ти благодарение на успешно реализирани залози в спортната секция или в казиното.

 

Потвърждаване на идентичността

 

Първото условие, което трябва да изпълни всеки онлайн потребител в платформата на водещия български букмейкър, е да верицифира своята самоличност. Всеки, който е регистриран, е наясно, че се изискват РЕАЛНИ лични данни – с измислени имена и изфабрикувани на случаен принцип цифри в ЕГН-то няма как да бъде допуснат който и да е до системата.

 

Верицифирането е второ ниво на защита, като изисква изпращане на сканиран личен документ или снимка на личната карта, като се виждат двете страни на пластиката и цялата информация е четлива. Това е, което се изисква, за потвърждаване на идентичност, за да се избегне използването на чужди данни – вероятно не е толкова трудно да научиш чужди три имена и чуждо ЕГН, но да получиш достъп до чужди документи е по-трудно, а използването им е подсъдимо. Верификацията се извършва чрез изпращане на сканиран личен документ по електронна поща на support@efbet.com, като е желателно да бъдат посочени потребителско име и код за сигурност, въведен при регистрацията. Обикновено потвърждаването на самоличността се извършва до 5 работни дни и това се прави еднократно, за да може да бъде позволено изтеглянето на средства от сметката.

 

Методи за теглене на пари от Ефбет

 

Явно мечтаното теглене невинаги се случва толкова бързо, колкото става в кварталния пункт, където можеш да отидеш и да си вземеш печалбата веднага, стига да не се запътиш натам след работно време. Разбира се, ако процесът на верификация се извършва веднага след регистрацията или след депозиране на средства, а не след първата печалба, това вероятно ще спести чакането до някаква степен.

 

В сайта на Efbet са изброени няколко начина за превод на пари към системата, като не всички обаче дават възможност за теглене. Така например при CashTerminal е налична само опцията „депозит”. А тегленето става по три основни метода – банков превод, превод към дебитна или кредитна карта (която също е свързана със съответна банкова сметка) или изтегляне през някоя от системите за плащания в страната.

 

Такава е широко използваната EasyPay. При нея скоростта на захранване на акаунта, както и на усвояване на средствата става най-бързо – на практика незабавно средствата се прехвърлят от едната сметка към другата. Тук идва тази подробност, че шумът на парите в ръцете е свързан с посещение на някои от касите на EasyPay или пък със съответно прехвърляне от този акаунт към банкова сметка, която може да бъде свързана със съответната карта (при което вероятно ще се начислят такси при превода).

 

Потвърждаването на теглене към банкова карта отнема повече време – от 2 до 5 работни дни. Банков превод пък може да се проточи до 10 дни, особено ако се прави към институция извън България.

 

Изискване за минимален депозит

 

При банковия превод минималната сума, която се разрешава да бъде изтеглена, е 125 евро или еквивалентът и в български левове (250) и други валути. При банковите карти и при системи като EasyPay и Skrill могат да се дръпнат и 30 лева (или 15 евро). Различните методи предвиждат и различни такси – при EasyPay, ePay и при трансфер към дебитна/кредитна карта не се налагат такива, при превод към българска банка тарифата е 2 лева, а при изтегляне през Skrill, ecoPayz или Neteller се удържат 3 процента.

 

 

 

 

Коментари

Напиши коментар