Гейминг монитори на gamescom 2019

Какво популярно от AOC и Philips

31.07.2019

Специалистите в областта на дисплеите AOC и MMD, лицензиран бранд партньор за мониторите Philips, ще използват тазгодишния gamescom като възможност да представят своята широка гама от геймърски монитори.

 

AOC ще подчертае водещата си роля на пазара на геймърски монитори, като представи някои иновативни решения, изложени на щанда и по време на срещите с медиите. Това ще включва съвсем нови достъпни геймърски модели на AOC, както и висок клас, премиум дисплеи от оценяваната високо линия AGON, предназначена за най-взискателните геймъри.

Най-новите монитори на Philips, които ще бъдат изложени на gamescom 2019, предлагат голямо разнообразие от формати и характеристики, извеждащи конзолния гейминг на следващо ниво. 

Philips monitors предлагат решение за всеки почитател на конзолните игри. Елате, за да видите с очите си печелившата комбинация от премиум картина, премиум звук и бързо време за реакция при 27”, 32” и 55” дисплеи.

Ако сте от хората, избрали да градят кариера като гейм дизайнер, гейм програмист, художник, аниматор или друг специалист в сферата на видеоигрите, Gameloft България ще ви предостави реална възможност да сбъднете мечтата си.


 

 

Коментари

Напиши коментар