Водоустойчиви мъжки часовници от Ree.bg

11.11.2019

 

Часовникът е един от основните аксесоари на всеки мъж. Когато избираме идеалният часовник обаче, съществуват много характеристики, основната от които е водоустойчивостта. Всъщност, това предимство не е само и единствено за тези, които обичат да се гмуркат или да плуват във вода. Водоустойчивите часовници са типично мъжки часовници и въпреки че много трудно ще открием напълно „водоустойчив“ часовник на пазара, повечето се справят безпроблемно при намокряния, гмуркания и т.н. За да Ви помогнем в избора на водоустойчиви мъжки часовници, ние подбрахме три невероятни модела от колекцията на Ree.bg.

Заедно с фактор „водоустойчивост“, за някои са важни и всички останали екстри, които могат да съпътстват един традиционен часовник с кварцов механизъм. Модерният мъжки часовник с Quartz механизъм е нещо повече – той предлага три допълнителни циферблата за по-голяма прецизност при измерването на минутите и секундите. Освен това, стоманената каишка гарантира сигурност и добро захващане за ръката. Диаметърът на циферблата е 4.5 см, което пък ще прави Вашия аксесоар видим дори от далечно разстояние.

Ако предпочитате практичността и за Вас часовникът е важна част от Вашия тоалет, тогава модерният мъжки водоустойчив часовник е идеалното ежедневно допълнение към Вашето облекло. Той е изцяло черен, което позволява безпроблемното комбиниране с костюм или сако. Циферблатът му е дискретен и стилен, а теглото му е само 82 грама. Със сигурност, това е един от многото качествени мъжки часовници, които Ree.bg предлагат на изключително разумни и ниски цени.

Естествено, няма как да не споменем и мъжкия супер тънък водоустойчив ръчен часовник, който се предлага в онлайн магазина. Той е невероятно тънък и лек, а дизайна му е минималистичен – целият часовник е в черно и единственото, което ще видите на циферблата е декорация в стил отваряща се камера на фотоапарат и три стрелки. Като допълнение, часовникът е с каишка от неръждаема стомана, която се нагажда лесно и прилепва към ръката без да се разхлабва.

 

 

 

Коментари

Напиши коментар