Виртуални спортове в сайтовете за залози

22.02.2019

 

Заражда се един нов хит в онлайн залозите – платформи, позволяващи ежеминутно залагане на различни спортни събития. Специализирани софтуери се грижат за провеждането на десетки виртуални спортове, осигурявайки 2D и 3D визуализация, автоматично генериране на тиражите и много други особености, присъщи за реалните дисциплини.

Реално това е удобен заместител на истинските спортни залози, когато тяхната бройка е твърде оскъдна. Например, любителите на футбола изпитват жажда за залози през лятото, тъй като водещите европейски първенства преустановяват дейността си. Привържениците на тениса от своя страна нямат досег до любимия си спорт през зимата, когато е насрочена традиционната ежегодна пауза между елитните надпревари. По този начин залагащите получават компенсиране на минималните тиражи, макар и под формата на компютъризирани игри.

Трябва да разграничавате електронните (eSports) от виртуалните спортове. Това са две коренно различни направления в онлайн залагането. Първите ви осигуряват досег до реални надпревари между геймъри (CS:GO, Dota2, StarCraft), докато вторите онагледяват в действителност популярни спортни дисциплини, като тенис, футбол, баскетбол и т.н. Виртуалните спортове са засегнати в почти всички букмейкъри, опериращи в родното уеб пространство. Най-осезаема бе появата им в Efbet, чиито потребители получиха достъп до редица софтуерни разработки. Там се зароди идеята за виртуално пресъздаване на случващото се по световните хиподруми. Компанията обособи специални раздели с конни надбягвания и гонки с кучета, чиито състезания се провеждат през кратки интервали от време.

Именно тази бърза развръзка се нрави на залагащите. Не им се налага да чакат дълго време за изпълнението на маркирания пазар. В рамките на броени минути разбират дали са заели печелившата страна, или букмейкърът ги е надхитрил. Най-използваният пример е с футболните мачове. Ако един стандартен двубой протича 90 минути, то виртуалният мач ще привърши в интервал до 3 минути. Така получавате възможност за повече залози за по-кратко време.

Виртуалният футбол е включен в програмата на всеки един букмейкър у нас. Най-значима обаче е появата му в английския Bet365, тъй като се разпространява в три отделни направления. Световният бранд е създал еквиваленти на най-популярните футболни състезания. Имате достъп до прототипи на Висшата лига, Световното първенство и Шампионска лига. Имената на отборите не са досущ реални, но пък това е оптималния вариант, ако търсите приблизителна идентичност с истинския футбол. Предложението на родния Efbet по-скоро не граничи с действителността, но виртуалните събития включват стандартни положения, като аутове, дузпи, свободни удари и т.н. Без съмнение лидерството в категория Виртуален футбол заема платформата на Palms bet, която ежедневно пресъздава календара на Висшата лига. Ако сте привърженици на футбола от Острова, то това е най-добрия вариант за организиране на виртуални залози.

Невъзможно е отделните компании да се подредят в йерархичен ред спрямо тази си услуга. Всяка платформа засяга различни игри и функционалности, но ако все пак трябва да определим водач, това ще е българският Winbet. Родният бранд се специализира в разработката на виртуални спортове, като обособи два раздела за любителите на това забавление – Виртуални и Виртуални+. Вторите се радват на иновативен софтуер, който осигурява мигновено действие и подпомага бързата обработка на създадените талони. Цели осем предложения попадат в списъка с предоставени игри, сред които и нестандартните тротинг, бадминтон, автомобилни спортове, дартс.

Разбира се, виртуалните спортове не припокриват всички специфики на реалните дисциплини. Възможни са различия или отсъствия на някои статични положения, но в общ план идентичността никак не е малка. Добрата новина е свързана с наличието на изобилие от пазари, които засягат броя голове, общо сетовете, хендикапи, двоен шанс и т.н. Освен това получавате достъп до виртуалните игри посредством мобилни устройства, тъй като са включени към app-овете и портативните версии на сайтовете за залози.

 

 

Коментари

Напиши коментар